Friday, February 24, 2012

My Gurlfriends....

Assalamualaikum..


Lama dah tak jejak kaki kat KLCC ni...
last masa praktikal hari tu...
dulu masa sekolah ni la tempat lepak..
huhu...





Datang sini hari Rabu hari tu..nak jumpa one of my gurl...
lama dah tak jumpa dia...rindu sangat!
Dia sekarang dah bekerja sebagai engineer di company ape ntah nama nya..
haha...
tau kat depan Times Square je...



My lovely Nita Natasha....
Dia belanja makan malam tu...
sebab saya penganggur...
hewhewhew...



Tapi dapat jumpa kejap je...
sebab dah malam..
dia habis kerja pukul 6...
sampai KLCC pon dah kol 7 lebih...
Makan-makan...gosip-gosip...
eh bukan lah gosip...
meluah kan perasaan...huhu...
dia pendengar setia saya...
oh ye btw dia nak kawin dah bln 9 ni....
cepat je masa berlalu....hemmm....


Then tadi pula pergi ke area Damansara pula...
nak jumpa sorg lg my gurlfriend...
kami rapat bertiga masa sekolah...
tapi dia ni jauh pula...
jadi cikgu dia sekarang...
mcm tak caya je....
sebab dia ni lemah lembut je orang nye....



My sweetty Shahirah....
kesian dia kena hujan...
hehe...
ni lagi kejap je jumpa...
sebab hujan lebat..
dia naik motor...
ayah pula nak balik pukul 4...
takut jalan jam...
ish....
takpe la...
nanti balik dr Mekah boleh jumpa lagi...



Masa sekolah dulu-dulu, antara kami bertiga, Shahirah ni la paling lawa, tinggi, ramai org terpikat...haha..kelakar lah bila teringat zaman sekolah....yang tak boleh lupa, Nita cakap kat Shahirah, "ko tak payah ikut lah kitorang nanti lelaki yang kitorg minat, semua minat kat ko"...hahahahhahah.....

Nita ni memang suka bergurau macam tu...so kitorang memang tak terasa lah kalau dia cakap macam tu....dah faham sangat dah perangai masing-masing...tapi memang betul....setiap kali kitorang usha lelaki tu...dia mesti usha Shahirah pulak...lepas tu Shahirah mula lah malu-malu...hahhaa....sebab dia ni pemalu orangnya...

Semua tu kenangan...sekarang ni semua dah besar...cepat je masa berlalu...rindunya zaman sekolah...
Glad that I found this 2 lovely girls....
:)


5 comments:

Nath said...

Wow it's been years since I last went to KLCC

fitri baharuddin said...

nita natasha tu student uitm penang ke dulu 2005? ambik civil

KiUk said...

fitri baharuddin: haa..ye kot...kenal ke?huhu..

fitri baharuddin said...

kalau btl org nya sy kenal lah..awk ada contact dia ?

KiUk said...

Ada...dia bru kawin...hehe...fb dia, try search tasha hamidan...