Friday, February 24, 2012

Kenduri doa selamat..

Assalamualaikum...

Argghh...malas nye nak menaip!
But then, tak nak la menyepikan blog ni..

Last paper for final exam was on 17th of Feb...
pastu 18 pagi tu terus balik ke rumah ing...
tapi takde la pagi sangat kan..hihi...

sampai pon dah pukul 2 petang...
makan-makan...buat la kerja sikit..

menu hari tu mee rebus dan soto...
masterchef adalah Mak!
hehe...



kuah sup utk soto...

kuah mee rebus...

rewang jangan tak rewang!

Irfan malu-malu nak dekat dengan farisya...huhu..


urut..urut...

adeeb mamam....


farisya iyak...mummy lupe bawak pampers la....
apa laaa....
haha...


semua layan Irfan main iPad...
canggih budak kecik ni...
Shu wai ipad sho...
huhu..


meriah juga la malam tu walaupon first time buat kenduri kat taman alamanda tu...
tapi banyak lebih sebab ramai takde...


Masa tu gosip ngan anie je....ahli gosip dah berkurangan sebab semua dah berkeluarga..huhu...
kesian kami....



Si kecik layan Boboiboy kot....
huhu..




Ya Allah kau sucikan lah hati ku untuk menjadi tetamu dirumahMu...Terimalah kedatanganku.....

No comments: