Sunday, August 26, 2012

Suasana Hari Raya 2012



Assalamualaikum....

Mode raya masih ada..huhu...
Nak share skit suasana hari raya kami sekeluarga...
Gambar atas tu kami sekeluarga dgn nenek..dan kurang 3 org..abg second n wife n anak dia..
Pagi raya mcm biasa, masak masak dulu lepas tu pergi sembahyang raya...
Balik tu makan-makan dulu kat rumah...dan salam-salam bermaafan...

Di sebabkan abg sorang lg tak balik, kami pergi la senawang jenguk mereka...
Kesian org mengandung tak boleh nak balik atas nasihat doktor...
Pergi lah kami beraya ke Senawang...
Jumpa Irfan..


Petang tu juga balik semula ke kampung...
Ramai dah ada kat rumah atok..
Full dah semua sedara mara...

Raya kedua pula selalunya hari yang kami tunggu tunggu..
Bangun pagi tu ada sesi ambil gambar dan sesi bagi bagi duit raya....
tahun ni ada lebih sikit sebab atok dapat duit peneroka Najib bagi..huhu...
Kami pon dapat la tempiasnya...

Lepas siap bagi bagi duit tu gerak lah kami beraya sama sama...
raya kedua ni beraya mesti sampai malam...
makan pon tak boleh banyak..
makan sikit sikit je..

Ni lah kami sepanjang raya kedua...



 Kami semua...

 Orang kaya dapat duit Najib..huhu..
Nama je anak peneroka tapi semua ni kaya kaya..  :P




 With Izyan...
One of my closest cousin..
Dia baru beli iPhone :P


 With my kakak ipar yang first...
Dia dah kurus skrg..jelesnya!!


 My Atok Molek...
Maaf tok...
kita banyak buat dosa..huhu..



 With Anie...
We proud to be Johorean!!


 I love all of them!!!
Cousins...kurang sorang tengah makan..huhu


 With Anie again...
Geng gosip..
haha...
dan geng meronggeng..


Atok 1 Malaysia...hahaha..



Lepas tu mari serbu rumah orang!!


Honestly I already miss them...
Miss the jokes...
Miss the talks...
Ahhh.....Can't wait for next raya!
huhu...

Next event, hari bertunang PP..InsyaAllah kami berkumpul lagi..
yeay!!


How's ur Raya? :)




4 comments:

Anonymous said...

eh.. why, mine same with you :P

anyway perlu ke state pasal iphone tu :D

KiUk said...

apa hal jd anon ni??
mine same with u??
ape yg sama?

Cik Ila said...

Bestnya raya dia...
Selamat hari raya ke-8 dr cik ila.
Jumpa kt innit td.. ;)

KiUk said...

selamat hari raya juga ;)