Monday, February 11, 2013

Maafkan Saya

Bismillahhirrahmannirrahhim...........

Alamak...Lama nya meng'anak tirikan' blog ku ini..huhu....
Banyak sebenarnya yang berlaku dan nak share...tapi, mood tu tak kesampaian untuk menaip keyboard ni...haih..apalah nak jadi???

3bulan meninggalkan blog ini kesunyian....

Lately saya lebih prefer untuk lebih berdiam diri daripada berkata-kata...sebab setiap kali bercakap kadang-kadang terasa apa yang saya luahkan tu akan menyinggung perasaan orang lain...tau je la mulut ni kannn.....kadang-kadang lebih tajam daripada pisau....So, untuk tidak menambahkan lagi dosa yang memang dah banyak ni, saya rela diam.......

Maybe tu la salah satu sebab saya tak update blog ni....

Saya nak mohon maaf sangat-sangat kepada semua jika saya pernah menyakiti hati anda, atau terasa hati bagi sesiapa yang mengenali diri ini...In Syaa Allah saya akan lebih berhati-hati dalam percakapan saya...saya akan cuba! walaupon selalu tergelincir sikit bila cakap dengan sedara mara or family....huhu..ye la, dah terbiasa kan cakap lepas je dengan diorang...kadang-kadang tu lepas cakap or kenakan orang, terus terfikir dalam hati, 'alamak!dia kecik hati ke eh?or dia faham jokes aku ni?' ....dengan mak dan ayah apa lagi...setiap hari berdepan...setiap hari berbual..setiap hari bergurau...sometimes, rasa macam terlebih pulak gurauan...haih...takutnyaa.....kerana mulut badan binasa kan? bila orang lain berkecil hati dengan kita, kena la minta maaf dari dia...tu pon kalau sempat...


sekali lagi saya minta maaf banyak-banyak pada semua....  :)

Salam....

No comments: