Thursday, June 9, 2011

Cuba Tahan jangan menangis tengok video ni...


Assalamualaikum...

Korang pernah tak dengar America's got talent? or maybe Britain's got talent?

sekarang ada Korean's got talent!

Tadi terjumpa video ni...
sangat la menyayat hati...

SERIOUSLY SIAPA YANG TENGOK VIDEO NI TAK MENANGIS MEMANG LA HATI BATU!






Dah tengok video ni baru lah terasa sangaaaaaaaaaatttttttttt bersyukur dengan kehidupan sekarang...
Orang selalu cakap bila kita susah, ada orang lain yang lagi susah dari kita...
This guy....Oh...I'm so PROUD of u..
Dia ni bukan lagi susah dari kita..Tetapi susah yang di luar jangkaan...

Hope he can win this!
All the best Sung-Bong Choi!!
You were down, it's time to climb up now...

Sekarang ada Fan Page!
Cayalah!


5 comments:

pauline said...

pernah tengok video nie.. memang meleleh habis air mata..

dreamygirl said...

betultu..bila ada masalha datang,rasa susah,kita bandingkan dengan orang sekeliling yang hidup senang je..tapi kita lupa ada banyak lagi orang xbernasib baik dari kita..-)

KiUk said...

pauline: tu lah..macam automatic je air mata mengalir..

dreamygirl : betul tu..

misz athiqah said...

entry yg besh!!!...video tbaik!!!...huhu...first time dgr bout korean talent nie..dak boy tu mmg bbakat...tabah tul dia..kita pun adaka hidup susah tapi kita masih ada family tuk sling bgantung..dia sorg2 je...what a life~~~

KiUk said...

tu la..tak dapat bayangkan duduk dlm kehidupan dia...mesti time tu dah give up..