Wednesday, June 15, 2011

I'm not feeling well...

Aduuhh...banyak la plak ubat...
Ni yg malas nak pegi klinik..

Tapi dah tak tahan sangat..
Sakit dada, rasa kahak banyak tak nak keluar..
Since sunday night, selsema datang...
Hari ni pula batuk gatal-gatal nak singgah..
Malam pula memang susah la nak bernafas masa tidur..
Tapi bila batuk macam lega sikit sbb macam ada ruang nak bernafas..
Ntah la...pelik sungguh..

Tadi pegi klinik, Dr. nak bagi MC..
Tapi cakap takpe la...saya nak pegi kelas..
Hahaha...
Doc pon heran...
Budak lain pegi klinik dia sebab nak mc..
But i rejected..haha...
Tapi dia bagi juga untuk esok in case nak rehat..
Doc ni kira sedara la juga..
Tapi tak pernah la nak ambil kesempatan nak mc..
Coz rugi woooo ponteng kelas..dah bayar mahal!
Hahaha....
Tapi yg early morning tu selalu je ponteng...tengok kesusahan subjek..huhu..
Ok lah..
Sorry everyone yang singgah tak sempat nak balas balik sekarang...
Doakan saye sehat yeee....
Nanti boleh blogwalking banyak-banyak...
Ngeee....

No comments: