Friday, August 26, 2011

Insurance


Isnin lepas balik rumah.. Finally dapat juga berbuka dekat rumah.. Lepas je submit FYP terus ambil bas..oh ye..dah habis ke'busy'an dengan FYP..lega rasanya bila dah submit..
Hari selasa plan nak pergi Jalan TAR..biasalah dah dekat-dekat Raya ni..Jalan TAR lah jadi bestfriend!


Sebelum tu, singgah Maybank dekat Alam Damai.. Ermmm...

Mak n ayah suruh ambil insurance...dulu ambil insurance Yippie..tapi dah besar, kenalah ambil insurance orang besar..Sekarang tengah study, mak yang bayar tiap-tiap bulan..nanti dah kerja sambung lah sendiri..

Insurance ni selalunya orang ingat masa dah susah je..masa senang macam ni tak ingat pon...

"sediakan payung sebelum hujan"


No comments: