Monday, August 8, 2011

Jadualku padat!

Assalamualaikum..


Ya Allah, permudahkan lah segala urusan ku....
Waaaaaaa.....banyaknya benda nak settle kan.....

Sampaikan tak last week pening tak tau nak buat yang mana dulu...
dan seminggu tu tak buat apa-apa pon sebab fikir nak buat mana dulu..huhu...
Alhamdulillah, weekend dapat study untuk test...

Dan disebabkan jadual padat (mengalahkan artis!) puasa ni tak sempat lagi balik rumah..
maybe nak balik weekend 20-21aug tu nanti..
tapi 22 nak submit interim report..harap dapat siapkan awal lah...


Dulu time Diploma sangat lah relax!
sekarang..haaa hambekk ko!

4 comments:

Nizam Ijam said...

gudluck! :)

KiUk said...

thx :)

Izyan R. said...

Sampaikan tak last week pening tak tau nak buat yang mana dulu... <- bz gila sampai typing error.. hee.. 'sampaikan tak'

blk je lah sama hari ngn dak oversea ni blk :P jmp kat umah atok.. bz upenye patut x rply ym ari tu.. hehehe..

all the best exam!!sya touch down 27th aug :)

KiUk said...

hahaha...tak perasan lak.. :P
oh saya blk pon lpas 27aug la kot..
nak shopping dulu :P