Wednesday, August 17, 2011

Maintaining Microsoft SQL Server 2008!






Gatal nak ambil additional course...Haa, hambek ko..kelas suppose start at 7pm..but, coz of buka puasa muslims boleh datang lambat sikit...lambat sikit hape?paling koman pon pukul 8pm..sejam rugi...bayar tu..

masa discuss timetable untuk kita buka puasa mula-mula nak start awal dan bagi rehat masa buka tu..tapi ade pulak sorang ni ada kelas sampai pukul 7pm...dan dah pening nak cari hari lain sebab ada je excuse student lain... last-last ikut jadual asal start pukul 7pm...so, meng'anak tirikan' kami yg muslims...bukan nye aku sorang je yang muslim..ade juga budak lain..lecturer bukan muslim, so dia tak kisah je la..tapi at least dia dah try nak tukar masa....tak pe lah..

Ada 2 kali je kelas malam...yang lain kelas pagi..bila kelas pagi tu of coz la aku tak akan tidur lepas sahur...terlajak karang rugi je..huhu..yes, aku sangat berkira! ;p

Fokus!!Fokus!!

2 comments:

ifwat said...

SQL? SQL database ifwat tau la.. hehe

KiUk said...

yup...
database la ni...