Thursday, September 8, 2011

celebrate birthday Ing

 Assalamualaikum...

1st raya tahun ni sama dengan birthday abg yg no.2...
Masa 1st day raya dia ada kat kampung belah wife dia..
kitorg just wish nyanyi ramai-ramai through phone...
haha..

Malam sebelum tu mesej dia wish happy birthday..
dia reply tahun ni seluruh dunia sambut birthday dia..hehe...
suke letteeww!

Masa raya ke-4 tu..kami keluar ke muar or muo....
memula pergi beraya dulu, then terus ke muo rancang nak jalan-jalan...
Kalau pergi Muo, tempat menariknye kat Tanjung je lah...huhu..
Round-round, punya la ramai orang..
Raya-raya pon orang berjalan...(kami pon..huhu)

Rasa nak ngeteh la...
huhu..

 Nak menyejukkan tekak..huhu
ABC..
Tapi macam tak mengancam sangat la..
Ada kedai lain yang lagi mengancam..



Rojak petis my favorite..
Pon tak berapa nak Umph!!


Mee bandung Muar..
Sedap kot..
sedap je diorang makan..
hehe..



Dah siap makan-makan...
sampai la Maghrib..
Singgah Masjid..
Lepas tu pergi makan lagi!!
hahah...

Kali ni konon nak celebrate birthday boy..
tapi dia yang belanje la..huhu...
Mommy Irfan tetibe nak makan kek..
Nasib la Muo dah maju ade secret recipe..
huhu...




Konon nak makan kek..tapi makan main dish jugak!



Hazel Cheese my favorite..
tak tau apsal suke sangat kek ni...
may be sebab hazelnut..huhu..
i like hazelnut!!
(Irfan tgh nak set jari dia buat peace!huhu)


 My main dish..
Chicken ape ntah..
top with tomato sauce and mozzarella cheese..
Oh..salad dressing dia sangat sedap!
Potatoes dia kurang empuk..huhu..
banyak plak komen..




Cordon blue sana tu mommy Irfan punye..



 Daddy Irfan plak makan Lasagne..




 Ecececeh..mommy manje-manje ade makna tu..
hehe..




Takpe la aunty suap Irfan je lah...
hehe..


3 comments:

Izyan R. said...

oo ni ke sebab tak join us berbowling.. hahaha... anyway, banyak btol komen dia kat makanan2 ni.. hahaha..

KiUk said...

haa...tu la pasal..
konon nak jln2 mkn rojak n abc je..
tetibe mommy nak pau secret recipe plak..huhu..tu yg blk lmbt..
tak rancang pon nak mkn kek bagai..

fixifiq said...

ok...gambar makanan tu buat air liur meleleh T^T