Sunday, September 4, 2011

Suasana Hari Raya 2011

Assalamualaikum..
Rindunya suasana raya kat kampung...ish..baru 2 hari balik..huhu..
tapi tak pe la..ada lagi tugas penting kena buat..
Kena study untuk final exam nanti...
Study awal sebab nanti cousin nak bertunang, so takde la nanti risau nak study..

Hari-hari view gambar raya..huhu...
dan dalam sehari tu bukan sekali je..berkali-kali ok...
Seronok je teringat masa tu...

Raya 1st, tak ramai sangat..pergi beraya belah ayah..
then malam tu balik, ramai dah sedara-mara sampai..
sampai-sampai je terus ambil gambar..haha..

berlakon itu perlu!
Raya 2nd pula kami akan pakai baju sedondon semua...
terutama sekali yang perempuan..
dan masa ni juga la sesi salam bermaafan dan collect duit raya bermula..hehe


 Kaunter-kaunter bank yang dah dibuka..
masih takde pelanggan..

Kunter dah diserang..huhu
Lepas salam-salam, sesi bergambar pula...

Family saya yang tak cukup...
saya 3 beradik je..
Sorang lagi abang raya rumah mertua dia..


 Budak-budak ni memang macam ni kalau dah terlampau seronok..huhu.


Cucu-cucu perempuan dan yang duduk kiri dan kanan, cucu menantu..

 Cucu-cucu lelaki yang terlampau seronok..huhu
Oh dan juga Cicit lelaki ynag bawah sekali kiri dan kanan...


 Orang menang pilihanraya...huhu


Irfan: Satu Malaysia!
Adeeb: Peace!





Dan ini lah kami keluarga Joeros...
gabungan Johariah(nenek) dan Badros(Datuk)..
Tapi datuk kami dah tak ada...


Miss this moments...