Thursday, September 29, 2011

Exam dah habis!!! Kita Enjoy!~


Selesai sudah exam!!
Oh soalannye sangat mencabar..

Gambar ni ambil masa nak silent kan hp..huuhu..
sempat lagi snap..


Macam-macam jadi time exam ni..
for sure yang pertama sekali adalah tak cukup tidur yang melampau..
sehari tu boleh kate tidur 2-4 jam je la..

kalau esoknya ada paper, 2 jam je lah tidur..
ada tu otak dah penat sangat, nak tidur..
tapi mata membulat besar..
*caffeine*
oh kitorang buat study group yang paling best sejak study sini..
haha...
dan memang sangat-sangat membantu la...

masa dalam exam, ada sorang ni kena tangkap sebab gune fon...
meaning bukan lah bercakap dalam fon, tp dia nyorok-nyorok buka fon..
Iphone..for sure ade notes dalam fon..
memula tak perasan lah ape dia buat..
tengok-tengok je dia dah kena tangkap..
invigilator tu dah pegang fon dia dan muka sangat garang! haha..
tak dengar lah pula ape dia ckp..
tp dia ambil lah fon tu...
paper dia tak rampas..
nasib ko..
so lepas exam dia boleh  lah ambil fon dia balik..

coursework semua subject ok lah...
semua pass..
orang kata mmu ni exam susah nak pass sebab cousework..
ermmmmm...
ada lah tanya sorang budak Utem, dia cakap diorang senang nak score exam..
sebab coursework senang nak score...
attendance pon masuk dalam coursework..
bestnyeeee...
kat sini jangan harap!!
Coursework kitorang kalau tak Midterm 20%, Assignment 15%, Quizzes 5%..
lebih kurang macam tu la..
coursework hanya 40%..
final 60%...
tu belum masuk lecturer yang racist lagi tu..huhu..
nasib laaa....
opsss..
jangan la ada lecturer baca ;p
sebab tu la ada budak ni cakap, kakak dia diploma mmu dulu pointer 2.00 lebih je..
pastu sambung degree kat uitm, terus 4flat! dansyat!!
nasib lah..
dah nak habis dah pon..

haaa....exam week ni kan minggu ke'tension'nan yang melampau..
so...bila tension...
MAKAN...
lepas tu..

MAKAN LAGI...

Bila timbang hari-hari *kecewa*
Apasal dah naik tak nak turun-turun ni???
Ok fine naik sekilo...
Hari ni tak timbang sebab nak jaga perasaan..
huhu...

Oh hari ni makan banyak pula tu...
Makan Naan Cheese yang terBAIK di seluruh Malaysia setakat ni aku pernah rasa..
Student Melaka mesti tau punya kat mana...
Restoran Pak Putra..
nama macam Indonesia..
tapi mamak..
oh orang cakap orang Pakistan..
kalau mamak biasa, ko order triple naan cheese sekali pon..
ko tak akan nampak pon cheese nye mana...
hahaa..
kat sini double cheese je ko dah nampak cheese nye mengalir..
terbaik!
Ayam tandoori dia sangat lah tender and juicy and superb!
takde lah ayam tu kekejangan kering kat dalam pinggan tu..
tapi tadi tandoori dia dah habis..
lagi pon dah kenyang masa tu...
next time la ambil gambar..

Cuti ni dengan family nak pergi Genting Highland..
Lepas tu ade exam Muet!
nak study ape ek??
huhu..
perlu ke study??
;p





1 comment:

eira said...

xaci lorhh
exam eira xstart pon lgi..
:)