Tuesday, October 25, 2011

Melayan perasaan

Assalamualaikum...

Tiba-tiba teringat kan seseorang..
hurrmmm...
siapa?
Adalah teman dahulu.. 
Apasal ntah tetibe teringat dia..
Rindu?
haha...

Nama dia Q*****....teeeetttttt...mestilah rahsia..haha...Kitorang dulu sama sekolah tapi tak pernah pon tahu kewujudan dia...erkk...tapi dia cakap pernah nampak...kami jumpa pon kat dalam friendster..dulu zaman-zaman fs..then jumpe...hermm....boleh tahan jugak :P

Kelakar la zaman-zaman lepasan SPM dulu..hihi..Dia everything ok..just ntah ler..manusia berubah..lepas masuk zaman University ni dia agak lain..maybe kami tak sesuai hubungan long distance ni..memang lain sangat..contact sebulan tu ada la sekali dua sebab alasan dia fon dia kena curi dan dia tak pakai handphone..ade ke zaman-zaman ni orang sanggup tak pakai hp?

Tapi rasanye masa tu dia dah ada perempuan lain kot..Biasa lah lelaki..huhu..Tapi masa tu pon rasa macam takde la frust menonggeng..ntah lah..saya juga yang minta putus je..Lagi pon masa tu tengah seronok dengan kawan-kawan baru..takde la kata dah dapat pengganti dia..

Tetibe rasa rindu lak kat dia.. Nak kata timbul balik perasaan dekat dia tu tidak lah..
Perasaan saya sekarang ada pada sorang je.. yang pasti bukan si Q ni...
Sorang je ada dalam hati ni.. dan akan disimpan sampai bila-bila..
InsyaAllah...




Oh sorry terjiwang....melayan perasaan pulak..huhu
------------------------------------------
Entry yang dah lama dalam draft sebab fikir...patut ke post?
but..this is my blog kan...hurrmmm.....

1 comment:

Anonymous said...

sangat menarik, terima kasih