Wednesday, April 4, 2012

Keadaan ayah..

Assalamualaikum...

Selepas ayah accident, ambulance hantar ayah ke Hospital KL..
Petang tu juga buat operation...
Sampai lah tengah malam baru siap..
pukul 3am baru di hantar ke wad biasa....
kesian mak tunggu..

Ngeri sungguh tengok kaki ayah...
Tadi dapat tengok X-ray kaki ayah...
Banyak yang patah sebenarnya..
Nampak tulang yang patah tu..
dan selepas operate tu, nampak ada screw dalam kaki ayah...
errghh..
lepas tu pula tengok diorg salin bungkusan luka ayah tu...
nampak pula kaki ayah yang dibelah...
tak jahit lagi....
nampak jelas macam mana besi terpacak atas daging...
menggigil juga kaki aku masa tengok tadi...
tapi kuatkan semangat...






Mak sempat buat lawak...
Dia cakap nanti tak merasa pula makan kena suap...
hehe...
semalam ayah susah sangat nak senyum even orang buat lawak...
dia diam je...
sedih bila tengok..
tapi tadi dia dah mula ceria sikit..
ada la juga gelak2 sikit...
main2 dengan Irfan..
lega sikit...

Harap ayah akan recover lebih cepat...
Lepas ni kena lah independent skit aku ni...
huhu...
i will try my best!
:)


1 comment:

sHa said...

hope ayah u cepar2 recover..I tgk kaki ayah u dgn besi2 yg terpajak, takut juga..biasa la org sakit,kurang ceria.lambat2 okie la..teringat kat my late father :(