Tuesday, March 29, 2011

Pen Pintar Membaca MyIman

Salam...

Hari ni nak promosi skit satu product ni...nama dia Pen Pintar Membaca...Sangat sesuai untuk pembelajaran kanak kanak...untuk pembelajaran ni mesti la bermula dr kecil....masa kecil ni la senang dia nak tangkap semua bende....kalau da tua otak pon dah berkarat...huhu...

so, product ni ada 10 keping buku dan 1 buku Surah2 Al-Quran...ada 1 batang pen yg bila cocok je kat atas buku nanti dia baca ape yg kita tunjuk tu...menyanyi pon ada...1st time tengok "wow...cool..." pastu tanya ayah "mcm mana dia detect ha?"...ayah pon ckp tak tau la...huhu...bila fikir mcm mana dia program kan bende ni, mula la terbayang coding coding yg panjang berjela...oh tidak....

Kita tgk video ni...apa yg ada dlm product ni n ape yg dia blh buat...(sori suara mcm kartun n konon speaking...1st time buat video...takde bakat nak jd youtube artist..kihkihkih...)

video


video



Birthday Irfan da dekat(14 april)...so, ayah dah pon menghadiah kan Pen Pintar Membaca ni pada Irfan..kira hadiah advance la...dan dengan senang hati nya Irfan men"tonyoh" je pen tu ke buku buku...bila dia nak tonyoh dia ckp "cecah"...mcm cecah sambal kicap....haha...favorite dia lagu lagu dan bunyi bunyi haiwan...mula la dia gerak gerak kepala, badan...mcm berzikir pon ada...haha...dan yg penting dia dah pandai ikut ikut sikit sebutan...tu yg kita mahu!!! berseronok sambil belajar...

Tengok la betapa suka nya dia...



video


video

sori la video low quality..
gune hp murah je..huhu..

Ha...jangan la kedekut duit utk pembelajaran anak anak anda....tak rugi bg pendidikan awal ni...dah besar senang dibentuk...takde la nnt besar merempit je keje...bak kata pepatah..melentur buluh biar dari rebung nye...anak anak ni bak kain putih, ibubapa kene la warna kan dgn cantik...(pepandai je tukar..huhu...)

anyway, renung-renungkanlah dan selamat beramal.... =)

sesiapa berminat blh la isi FORM ni or contact En.Ajis 013-3927679 utk sebarang pertanyaan..

Pen Pintar Membaca My Iman
RM350 including Postage





6 comments:

mama hani said...

menarik...sangat menarik....

KiUk said...

tq...
bende ni baru...
tak ramai org tau lagi..
tgk anak buah main, kita pon rasa seronok...
blh belajar sekali..huhu..

~LP Lum~ said...

salam kiuk~

hehehe.. menarik gajet baru nie.. senang tuk kanak2 guna... :)

ps : thanx kerana sudi singgah ke blog butik kami... ^.^

KiUk said...

u'r welcome :)

Najlaa 'Aqilah said...

adik saya ada pen ni! she's 5, memang elok untuk dia belajar baca.

KiUk said...

wah yeke?..bagus la... :)