Sunday, November 6, 2011

Restoran Pak Putra

Assalamualaikum..


Semalam keluar dengan housemate nak cari barang barang rumah baru.. Konon nak melengkapkan lah ape yang kurang..


Tetibe je singgah ocean..eh..eh..cari handphone pulak..huhu..btw 'ocean' tu nama bangunan yg jual handphone kat melaka.. Siapa yang beli handphone? Ermm..ni nanti cerita..


First nak kongsi gambar gambar makanan yang best!
Dulu pernah cakap pasal restoran ni tapi tak ambil gambar..so ni nak reveal kan ape yang special kat sana...


Ni lah restoran dia...


First cheese naan dia memang terbaik!...My favorite is Garlic Naan with Double Cheese..If nak yang lebih cheesy, ambil Triple Cheese Naan..perghhh...memang meleleh cheese nye..even double pon dah meleleh..kalau kedai mamak biasa dapat bau cheese je..


 Nampak tak cheese dia???


Secondly, Tandoori Chicken..aahhh...sooo tender..so juicy..so yummy!



Other than that, orang suka Butter Chicken, and Chicken Passanda..Tapi I tak minat sangat..sebab dia sikit dan mahal..huhu


Anyone datang Melaka, should come here..you won't regret..guarentee...Students in Melaka mesti dah tau sangat tempat ni..



Selamat mencuba..hehe


No comments: