Friday, June 29, 2012

Hong Kong trip 2012...(Part 6): Madame Tussauds

Assalamualaikum...

The next day pula kami naik ke the peak lg sekali..
sebab nak masuk kat Madame Tussauds...
Lagi sekali naik bas no15...huu..

Madame Tussauds ni adalah tempat orang2 yg di wax kan...
ramai lah..
pelakon, penyanyi, president...
dan macam2 lg...




ni price masuk Madame Tussauds..


dan kalau dah naik ocean park, boleh bg tiket ocean park dan dapat 10%..
pastikan tiket2 tu simpan..
tapi dia akan ambil lah tiket ocean park lepas tu...



Oh..kat sini banyak sangat gambar..huuhu..
so ni lah antara orang2 yg di wax kan...
nampak real ok!




Haa...ini lah Madame Tussauds nya...diri dia pon dia wax kan...huhu...







oh..ada meeting kejap dgn obama...ekekeke...



Shakespear tgh buat poem untuk saye :P






oh..my favorite... ;P
my Johnny Depp...



Pelakon Bollywood pon ade!!







Yang ni pula ada kat luar je..Michelle Yeoh pon ade..padahal dia org Malaysia..huhu..



Kalau nak ambil gambar dgn Jackie Chan kena bayar...kena guna kamera diorang...



Kalau ada masa, masuk lah sini..boleh ambil gambo banyak2.hehe...
kat Malaysia tak de wax ni..


No comments: