Friday, July 29, 2011

contest shawl dan aku !!







Assalamualaikum....


Oh tetibe je nak join contest ni..hehhe...
contest ni kena la ada gambar pakai shawl..
This is my pictures..Ok both of them sama je style just yang first dari jauh..yang second dari dekat..huhu boleh plak...
Style ni reka secara spontan...Boleh pakai earphone dari depan tu...hehhe...tak payah susah-susah nak seluk dari bawah...

Oklah pasal contest ni....
Syaratnye adalah..



  • Terpulang nak folow ke tak (tapi I followed)
  • buat satu entry berkaitan contest ini ...link dekat tuan empunya contest..
  • letak pic korang bershawl..(pakai shawl) (kalau bole yang stylo)
  • letak sekali banner contest dlm entry...
  • due date is 15/8/2011
  • hadiah ???!!! berkaitan hari raya..consists of :
    • 1st prize
    • 2nd prize
    • 3rd prize
    • 3 saguhati

Raya???waa...best...hehe...









Good Luck for ME! :D 


4 comments:

yanie.yuhuu said...

dtg cni bc n3,.. gdLuck darL ! =)

yanie.yuhuu said...

yuhuu da btol kn link,.. sory ye ! fenin2.. =)

KiUk said...

hehe..xpe2..

Adrina Razali said...

good luck :)