Sunday, July 10, 2011

Happy Birthday Ayah!! Selamat Bersara!!

Assalamualaikum..

HAPPY BIRTHDAY TO MY LOVELY DAD!!!



with my dad... :)
kami makan nasi arab kat seremban..


satu family ada...meriah!


jemput makan...


budak kecik nak makan sendiri..
meja tak sampai so kena la terkangkang makan atas kerusi..



Lepas makan je kami pergi ke secret recipe beli kek...
ayah dan mak dah balik dulu..
so nyalakan lilin kat luar rumah...
masuk rumah je tutup kipas...
konon nak surprise sekali boleh pulak ayah call kawan dia time kek masuk..
hahaha...
kacau betul...
tengah bercakap tu dia terus tiup lilin...
irfan pon nak tiup jugak tapi tak sempat sbb atok dah tiup semua..huhu..


white chocolate macadamia...
semalam hari last ayah bekerja..


muka tak dapat tiup lilin...
lepas tu asyik nak minta tiup lilin jeee...
haha..


sesi suap menyuap 'ada maknaaaa...'
hahhaa...


dak kecik pon minta suap...



Hari ni genap ayah berumur 58tahun...
lepas ni tak tau la macam mana dia boleh duduk rumah takde kerja..
sebab dia jenis yang tak boleh duduk diam...
mesti bosan je duk umah...
huhu...


anyway moga cepat jadi 'jutawan'...huhu....  ;P

2 comments:

Izyan R. said...

pak long.. happy birthday!! hehe..
moga panjang umur, murah rezeki, jadi jutawan :D

KiUk said...

haha..
hari2 dia menyebut jadi jutawan..
mana tau tetibe termakbul doa..
hehe