Thursday, January 19, 2012

BB1M - Baucer Buku 1 Malaysia

Assalamualaikum...
Pagi-pagi tadi dalam 9.30am keluar rumah pergi kampus..
Hajat nak ambil Baucer Buku 1Malaysia....
Sebab semalam singgah nak pegi amik tapi beratur panjang sangat..
So hari ni sebelum dia buka lagi dah tercongok depan pintu...
tapi walaupon pagi, ade orang beratur dah....
ceh..orang lain lagi awal..
Tapi takde la beratur lama sebab kat dalam Main Hall tu banyak kaunter..
Ikut alphabet nama..
best je yg YZ tak de orang..
rileks je dia...hehe




BB1M ade 4kupon, bernilai RM50..
bila nak shopping ni..
dah lepas amik kupon tu, ckp ngan member, kalau cash ni sedap...
hehe...

lepas tu nak breakfast, masing-masing singgah ATM nak draw duit...
then member cakap, 200 tu tak cukup lah...
nak breakfast kena amik duit...
hahaha!!

aku dah final sem, so nak beli buku ape ye?
buku masak lah...
then cakap saya belajar memasak..
then cop MMU..
ade pulak mmu ajar masak....
haha...

weekend ni balik nak gi mid valley...
shopping buku!
Terima kasih lah bagi baucer buku...
kalau tak memang tak masuk kedai buku la ...
hehe...





2 comments:

Izyan R. said...

bagi saya lah.. saya tak dpt baucer T_T

KiUk said...

haha...
awak dapat elaun....
lagi banyak....
kami dpt baucer je....
hehe