Saturday, January 7, 2012

Is it done yet??

Assalamualaikum...


Fuuuhhhh....finally I'm free!! oppsss.. not yet....

Free from FYP...but havent present yet!
OMG!!



Seksa ok buat bende ni...
dah lah first time buat system sendiri...
sblm ni tak pernah buat..
even kalau assignment, mesti group member yg buat..
my part just documentation..
tiba-tiba kena buat system dan buat sorang-sorang..
aduhhh...
tapi bila dah tau buat tu..terasa bangga kejap dgn diri sendiri..
buat dengan usaha diri sendiri...
youtube main reference...huhu..

Masa hari submission tu paling seksa..
kena submit sebelum pukul 4.30pm..
semlmam tak tidur..
dalam kiraan ada la dlm 30hours tak tidur...
balik tu terus landing atas katil..
perut berbunyi kelaparan..
for me, tidur lg penting dari makan...
so bila dah landing tu pergh...
tidur on the spot..
tak de masa dah nak guling2..

bangun pukul 10lebih sbb nak makan...
huhu..
makan nasi sebungkus habis!
nasi tu mmg banyak,..
selalu makan tak pernah habis...
punya la lapar sehari tak mkn...
lepas tu dalam pukul 2lebih tidur balik..
esok nya langsung tak pergi kelas..
memang bayar hutang tidur betul lah...

tapi isnin ade midterm pulak..
tak start lg study..ish...

seksa kan nak habis study?
hurmmm...


1 comment:

Izyan R. said...

hahaha... terbaik... mmg gila seksa lah nk abis belajar.. masa awal2 masuk senang plak.. heheh.. tak pe dah keje nt awk senang.. kita kurang senang dari awk.. sb masih perlu beljar!!