Friday, April 8, 2011

SALE!!!!! KLCC.....

Assalamualaikum....


hye girls.....it's SHOPPING TIME!!!!.....yes! sale up to 70%.....where?? ISETAN KLCC....

jom ramai-ramai kita gegarkan KLCC....3 days only...






Other stuff like:


yg kereta belah kiri tu blh naik..
maybe ada game kot..
coz ada screen depan orang tu..
pastu dia pusing-pusing stereng...

while girls shopping, guys boleh la main kereta F1 ni...hehehe....

one more thing....jangan lupe pergi pameran MIHAS esok kat sebelah KLCC tu...convention centre...boleh la try makanan free...hehe...esok dia buka untuk orang ramai...kalau pergi hari ni tak boleh...hanya untuk entrepreneur je...yg mana niat nak makan free datang esk je ye...kalau tak bazir duit parking je...




my lunch for today....
diet? oh tidak..haha..




2 comments:

mizzura said...

yahooo..sale...tapi dah g klcc last week plak....tak larat nak g lagi..haha...

|Malay Wedding Ekspo @ Mid Valley|

KiUk said...

alaa...pegi je lg..hehe...lepas shopping singgah jap kat MIHAS makan makan pulak... ;)