Wednesday, April 13, 2011

Happy Birthday to Kenni!!! Happy Anniversary Mak n Ayah.....

Assalamualaikum....


Her name is Nurul Izni...we call her Anie...but our grandma call her Kenni....hahahha....She's my cousin..the most naughty one...weekkkk :p

Ingat lagi masa kecik2...dia sibuk suruh panggil dia anie....tak tau la apasal dia suke sgt dgn nama anie ni..tapi aku pon tak ingat sebelum dia suruh panggil dia anie, aku panggil dia ape...ermmm....musykil gak...wahai sepupu2 ku ape kite panggil dia sebelum nama anie keluar eh???


birthday dia hari ni....13 April....sama dengan anniversary my parents....so setiap tahun diorg ni bangga la kongsi sama tarikh...huh...


yang kiri tu anie..
saje je letak gambo ni nak inteprem skalik! hahaha....

so, I wish u :
  • Bahagia selalu.....
  • dapat jodoh yg beriman ;p (mesti nak kan?xyah ckp..dah tau da..haha)
  • Berjaya dalam hidup....di dunia dan di akhirat...
  • di permudahkan segala urusan....
  • hei..bile nak belanja????? ngeh ngeh....

Anie... i lap u....jage diri elok2.... kamu sudah tua ya....udah-udah la tu tengok Boboiboy....tak senonoh betul...hahhaa....Irfan pon tak tengok...  ;p




Dan Happy Anniversary buat Mak n Ayah!!!!mak saya pon Ani jugak....haih...dorg ni suke la kongsi nama n tarikh...huhu...




  • Semoga Bahagia sentiasa disamping kami yg tercinta..ceewwwaahhh...'kami'
  • terima kasih atas segalanya....
  • dan terima kasih juga kerana dah melahir kan kami bertiga...walaupun aku yg paling begedul tp diorg still cooooollll......
  • ha...dan selamat menunaikan ibadah Umrah 30April ni....

I love u both more than myself.....


Sekian....haiz April ni penuh dengan besday je la....

No comments: