Saturday, April 16, 2011

malam yang indah bersama Joeros!!

Assalamualaikum...




Morning semua!!!.....wah malam tadi semua sedara-mara datang....sangatlah meriah dalam rumah ni....boleh tak atok aku suruh semua cucu2 dia yg ada kat kl ni datang umah aku sebab dia masak banyak...so nak makan ramai2 la...so mak aku tak masak la dan semua datang dengan pperut lapar...


tunggu punya tunggu...tak sampai2 makanan nye...rupenya uncle pergi ambil anak dia di UM...masa orang balik kerja pula tu....memang la terperangkap dalam jalan jam!


semua sedara-mara dah sampai...atok nye plak belom sampai...atok call...aku cakap dah lapoooooo....hahaha....dia sampai dalam pukul 9.30pm..selalu balik kerja je dalam pukul7 aku dah makan..huhu....ape lagi kebulur la masing2...


masa kitorg makan, atok tak makan lagi dia mula la sibuk tengok semua org makan ke tak...kitorg suruh la dia makan sekali...dia cakap nanti...catering sampai lambat..haha...kitorg pon sambung..oooo dia nak cek makanan cukup ke tak...caterer lambat kitorg tak bagi duit sumbang....hahhaha....


lepas tu buka skype suruh kak liza buka laptop nak chatting dengan irfan....atok punya la pelik..."eh tu kan ipan!....macam mana boleh nampak..?"hahaha....pastu aku tarik la dia depan camera..pastu dia ckp "eh, tu kan aku..mcm mana boleh ada situ?" hahaha...kelakar la atok ni....nak buat conference dengan EM....tapi dia tak jawab plak...atau pon tak boleh..tak tau la...lepas chat dengan irfan, try call Em balik...hah dia jawab!...sambung la chatting dengan Em plak....tapi memang sangat kelakar la bila tengok orang2 tua ni berchatting....hahaha..nak amik gambar, tapi diorg tak pakai tudung plak....so tak payah lah...



apepe pon..meriah sangat malam tadi...best sangat...dah lama tak berkumpul macam ni....btw, nak chat dengan Izyan tapi dia tak online...ngak ada tenet ya mbak??huhu..


ok la...pagi2 ni pon orang2 tua ni dah mencari makanan....biasa la atok...sarapan dia mesti nasi!hehe
byeeeeeeeeeee....

2 comments:

Izyan R. said...

izyan sangat amat bz smlm.. ada festival sukan antara jogja-sbaya-malang.. anjuran UMNO.. ari ni cm nk pengsan.. fuyoo best gila lah gathering.. ape je atok masak?? heee..
oh anyway, saya ada exam selasa n rabu.. doakan k :D

KiUk said...

ooo....atok masak kari ayam...sambal telo...daging masak kicap...pastu mak kite masak bening....semua kelaparan..makan pon sedappp gilee...smlm gi umah irfan..hari ni gi umah ping...pergh..weekend yg bz berjalan..huhu..