Friday, May 20, 2011

AKU KAYA!! LOL....


Assalamualaikum...

Sejak dua menjak ni rasa macam malas sangat nak update iklan-iklan ChurpChurp ni...
Kempen-kempen dia yang abis pon malas nak buang dari sidebar tu..huhu...

Sejak ada Grapevine ni, kalau ade nampak kat mana-mana mesti nak share je...tapi nak iklan nye malas!
Paling kuat pon kat twitter je la..
Tu pon macam la ade orang nak klik kat Twitter aku tu...
Follower pon takde..
huhu....


Tapi tadi saje gatal buka ChurpChurp....
Eh..dah naik??
hahah...
Hari tu aku ade tunjuk kat ENTRY NI....
Hari ni dah jadi RM5.60..
LOL...
Orang lain ntah-ntah dah beriban...
biasa la orang RAJIN!




Tapi tengok kat Grapevine aku...
Eh..ade juga orang klik...
ahahha...
Thanks!!!





Sebenarnye senang je nak buat ChurpChurp...Ko Join mana-mana Kempen ko nak join pastu just Share je...iklankan la kat mana-mana....Twitter ke, FB ke, Email ke, Blog ke...Pastu orang klik dapat la ko 20sen satu klik...Senang kan? Cume rajin tak rajin je la...hahaha....


Nak try???
Jom join ChurpChurp SINI <----


kalau nak sedekah kat aku leh la KLIK SINI <-----


Nak followTWITTER aku leh lah KLIK SINI <----



5 comments:

Redbloodsnow said...

eee bestnyaaaa. zie lak lom ada lg :( so far zie baruuu jek mengiklan 1 iklan yg dentyne tu..hehe

KiUk said...

e'eh zie...thx sudi dtg sini..heee...
:D

dia lmbt skit kot update..
zie mesti byk sbb byk follower..hehe..

SRenungan said...

betul2..hehehe
kalau rjin dapat la upahnya :)

Izyan R. said...

yeahhhh bley belanja!!!!

KiUk said...

SRenungan: betul2..hehe

Izyan R.: hehe...baru la berapa hengget...