Sunday, May 8, 2011

cerita besday lagi...kali ni makan pula..


Assalamualaikum...


Ni pula cerita pasal makan-makan celebrate besday hari tu...(amboi memanjang cerita pasal besday ;p)....balik kerja tu pergi Plaza Low Yatt...diorang cakap nak belanje makan...memula fikir juga...makan ape kat Low Yatt?makan electronic stuffs?? haha...

Sampai sana je jumpe ping kat Old Town...minum-minum dulu tunggu kak Acik..



Then ping pergi bayar bill kat celcom..dan aku pergi la masuk macstudio main-main iPad2...
tak mampu nak beli..dah pegang tu jadi la..huhu



after that baru la pergi makan....
Well, kami makan di Sushi Zianmai...




kalau makan sushi mesti ambil octopus..ngeee...


sedap gak yang ni..
salmon yang masak sikit..



yang ni raw salmon..



yang ni aku punye..ermmm...fried soba..dalam nama jepun nye tak ingat pula..






scallop...


lepas makan ni la baru pergi beli Hadiah tu..hehe..



ok lah...rasanye banyak je entry nak post..tapi rasa macam busy je weekend ni..haha...ye la keluar je keje...dan kalau keluar dengan ping ni memang tak akan lapar...kenyang je memanjang..haha...jangan la risau kelaparan...memang tak sempat kot nak rasa lapar tu..huhu...

Ing pernah cakap...kalau bukan sebab ping, kita tak tau pon tempat-tempat makan macam ni kan...huhu..memag betol pon...if ada family gathering pon, nak keluar makan mesti tanya ping mana nak pergi...boleh buat rancangan "jalan-jalan memboncitkan badan"!


btw, Ping is my eldest brother and Ing is the second and i'm the third...
don't ask me why their names are so pelik..
coz I also dunno...haha...
of coz not real name... 

2 comments:

Izyan R. said...

oitt.. org puasa dia pose pasal food lak.. huh.. kalau kita makan tu, confirm allergy lah !!!

KiUk said...

haha...
alaa..lepas kawen hilang la allegy tu...hehe...