Saturday, May 21, 2011

Happy Birthday Uncle BD!!

Assalamualaikum...



Now saya di rumah uncle...Uncle BD...Esok my cousin nak nikah...So malam ni tido sini dulu...

Oh ye, tadi balik kerja cepat dalam pukul 3.15pm..huhu....agak malu la nak minta dari supervisor balik awal..ye la next week dah nak cuti 4hari...nak pergi Kuching....Ha! Anyone Sarawakian??bagi la tips ape yang best...dan kek lapis mana yang sedap! hehe...Sebab dulu pernah pergi beli kek lapis tapi kurang sedap la...ermmm...





Hari ni 21 Mei, Birthday Uncle BD!!

HAPPY BIRTHDAY UNCLE!!!.....
SEMOGA BAHAGIA SELALU...
SEMOGA MISAI TU KEKAL SEBAGAI PENGGANTI ATOK MISAI!!HEHE...
UNCLE SAYA MACAM M.NASIR TAU MISAI DIA....



oh dia ni tak suke pakai baju hijau...
tapi sbb majlis kawin kami suka pakai baju warna sedondon je...
terpaksa la dia pakai juga...
huhu....



No comments: