Wednesday, May 18, 2011

Souvenir

Assalamualaikum...


Tetibe je ade sorang akak ni datang meja cakap....

"ni bos bagi..pilih mana nak.."

yang kiri tu siap dia letak nama...walaupon salah eja..
yang kanan tu dia suruh pilih...



Wah! terkejut jugak...Bos baru balik dari Korea..dia bagi souvenir pada semua staff....yang perempuan dapat brooch tu...huhu...


Walaupun susah nak bercakap dengan bos ni....Kalau berselisih pon susah dia nak senyum....kadang-kadang malu dah syok sendiri senyum kat dia...hahah...Tapi kalau dia nak minta tolong banyak dia cakap :p


Anyway Thanks Bos! haha...
Ingat juga Bos kat saya ye.. ngee...

3 comments:

Izyan R. said...

haha.. boss suke kat kamu kot :D

Izyan R. said...

tgk je dah tau from korea.. sb ari tu dapat from junior pelekat magnet sama cm awk :D

KiUk said...

hei...takde masa la bos nak suke..
dia dah tua...
lol...
tetibe nnt ade plak org TH baca blog kan...mampuih...

mak ckp brooch tu ntah2 RM1 je...haha...biasa la souvenir korea sume nye sama je...haha